Het-Dierenplein.nl

Ales van voor en over uw huisdier

Zoeken

advertenties

Huisdierexpress.nl

Dieren nieuws

Huisdierenbegraafset “Berry The Pet” vanaf nu verkrijgbaar

Begraafset waarmee kinderen afscheid kunnen nemen van hun overleden huisdier, bedacht en ontwikkeld in Oosterbeek

 Berry the Pet is een huisdierenbegraafset waarmee kinderen op een mooie en integere manier afscheid kunnen nemen van hun huisdier. De set, die is ontwikkeld door twee creatieven uit Oosterbeek, is vanaf nu verkrijgbaar op Bol.
De impact bij kinderen is groot
Huisdieren zijn voor kinderen vaak hun beste maatje. Een vriend waar ze mee spelen, troost bij zoeken en geheimen aan vertellen. Vaak staan ze er niet bij stil dat een dier op een dag ook dood kan gaan.

Lees meer: Huisdierenbegraafset “Berry The Pet” vanaf nu verkrijgbaar

VACANCESELECT INTRODUCEERT HONDENGLAMPING

VACANCESELECT INTRODUCEERT HONDENGLAMPING

VACANCESELECT INTRODUCEERT HONDENGLAMPING Voor bastaards, rashonden en alle andere keffertjes

Nee, voor Pluto, Fikkie of Boris geen boxspringmatrassen. Die zijn bij een glampingvakantie gereserveerd voor het baasje. Maar Vacanceselect legt de trouwe viervoeter nu ook in de watten en introduceert glamping voor honden. Hiervoor selecteerde het een aantal exclusieve campings in heel Europa, met speciale services die zorgen voor een groot kwispelstaarteffect. Hondenbezitters die houden van luxe kamperen, hoeven zo hun loyale lobbes niet thuis te laten.

Lees meer: VACANCESELECT INTRODUCEERT HONDENGLAMPING

Eindelijk een webshop voor aquarium liefhebbers

Voor aquaria leifhebbers was het lang wachten maar eindelijk is hij er een webshop met alles voor het aquarium.

Aqualeven.nl is de webshop waar je terecht kunt voor een compleet assortiment voor uw aquarium en toebehoren.

Naast aquaria, aquariumpompen, aquariumfilters en UV-C lampen biedt Aqualeven ook een groot assortiment onderdelen aan. Met topmerken als Oase, Biorb, Colombo, Superfish en nog vele andere. Naast een aquariumspeciaalzaak is Aqualeven ook groot Oase dealer en kunt u bij Aqualeven terecht voor reparaties.

Lees meer: Eindelijk een webshop voor aquarium liefhebbers

De Prins cadeaubox voor uw hond

Prins Petfoods is een Nederlandse producent van 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding.

Deze voedingen zijn samengesteld op basis van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen met bouwstoffen die een gezonde werking van het lichaam ondersteunen. Bovendien zijn alle Prins-producten proefdiervrij en vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen. Al 50 jaar produceert Prins met veel liefde voor het dier complete voedingen welke aansluiten op de verschillende voedingsbehoeften van hond en kat. Respect voor mens en dier, binnen en buiten de organisatie is voor Prins Petfoods vanzelfsprekend.

Lees meer: De Prins cadeaubox voor uw hond

GEDRAGSTHERAPIE VOOR KATTEN; VOOR GELUKKIGE KATTEN ÉN BAASJES

Een therapie voor katten is niet direct iets waar je snel aan denkt.

Gedragstherapie voor katten voor gelukkige katten én baasjesMaar het bestaat wel degelijk! Het biedt uitkomst voor baasjes die met hun handen in het haar zitten omdat hun kat zich niet gedraagt zoals verwacht. Gedragstherapeut Leonie Neggers van CatXpert maakt eigenaren meer bewust van de aard en de behoeften van hun kat en kan daardoor veel problemen in huis verhelpen.

Lees meer: GEDRAGSTHERAPIE VOOR KATTEN; VOOR GELUKKIGE KATTEN ÉN BAASJES

NIEUWE SCHOOLJAAR START MET EEN HOND IN DE KLAS

De vrijwilligers en honden van het Sophia SnuffelCollege zijn weer klaar voor het nieuwe schooljaar.

NIEUWE SCHOOLJAAR START MET EEN HOND IN DE KLAS

Met hun speciaal daarvoor geteste honden leren zij kinderen van groep 1 t/m 4 hoe ze veilig met honden omgaan. Het Sophia SnuffelCollege is onderdeel van de Koningin Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren en viert dit jaar haar 25e verjaardag. Het scholenproject voorkomt bijtincidenten, reduceert angst voor honden en draagt bovendien bij aan meer begrip en respect voor honden en andere dieren. Basisscholen kunnen zich gratis aanmelden.

Lees meer: NIEUWE SCHOOLJAAR START MET EEN HOND IN DE KLAS