Het-Dierenplein.nl

Ales van voor en over uw huisdier

Zoeken

zoek

Zoeken

advertenties

Huisdierexpress.nl

Oase biocompact 25

Oase heeft een intern filter ontwikkelt voor de kleinere aquaria en paludario. Deze is extreem stil en energiezuinig, de waterdoorstroomvolume kan geregeld worden bij de waterinvoer. De fijne actieve kool zorgt voor een optimale waterfiltratie, doordat dit filter ook liggende geplaatst kan worden is montage in een paludario ook mogelijk. Voordelen Oase Biocompact 25: Compact en eenvoudig te monteren Incl. filtermateriaal Zowel horizontaal als verticaal te plaatsen Regelbare watervolume Bij de levering in begrepen: Gebruiksaanwijzing Oase Biocompact 25 Actief filterkool Oase Biocompact 25 filter kopen? Wilt u graag uw aquarium gemakkelijk schoonhouden? Bent u geïnteresseerd in Oase Biocompact 25 filter? Bestel dan snel uw filter via Aqualeven.nl!  Aqualeven.nl biedt producten aquarium filters aan van uitstekende kwaliteit. Naast filters hebben we ook andere producten die zeker zullen interesseren. Voor al uw aquarium artikelen bent u hier op het juiste adres!

€ 17.99

meer informatie of direct bestellen

Aquariumfilters Binnenfilter aquarium
Product
 

Oase biocompact 50

Oase heeft een intern filter ontwikkelt voor de kleinere aquaria en paludario. Deze is extreem stil en energiezuinig, de waterdoorstroomvolume kan geregeld worden bij de waterinvoer. De fijne actieve kool zorgt voor een optimale waterfiltratie, doordat dit filter ook liggende geplaatst kan worden is montage in een paludario ook mogelijk. Voordelen Oase Biocompact 50: Compact en eenvoudig te monteren Incl. filtermateriaal Zowel horizontaal als verticaal te plaatsen Regelbare watervolume Bij de levering in begrepen: Gebruiksaanwijzing Oase Biocompact 50 Actief filterkool Wilt u graag uw aquarium gemakkelijk schoonhouden? Bent u geïnteresseerd in Oase Biocompact 50 filter? Bestel dan snel uw filter via Aqualeven.nl!  Aqualeven.nl biedtaquarium filters aan van uitstekende kwaliteit. Naast filters hebben we ook andere producten die zeker zullen interesseren. Voor al uw aquarium artikelen bent u hier op het juiste adres!

€ 19.99

meer informatie of direct bestellen

Aquariumfilters Binnenfilter aquarium
Product
 

Oase bioplus 50

Oase heeft met de Bioplus een intern filter ontwikkelt voor je aquarium, welke vooraal zeer gebruiksvriendelijk is in onderhoud. De filterunits zijn vast gezet met magneten en dus eenvoudig te verwijderen en in de spoelbak te reinigen. Geen moeilijke taferelen, dat het hele filter eruit moet met emmers e.d. gewoon plug & play. Het filter is voorzien van een geluidsarme en enrgiezuinige pomp, en speciale uitstroom sproeikoppen. deze zorgen voor een gelijkmatige beweging aan de oppervlakte en voorkomt vorming biofilm, daarnaast zorgt het voor extra zuurstof. De Bioplus van Oase is uit te breiden met een regelbare verwarming waar al ruimte voor gecreëerd is.   Voordelen Oase BioPlus : Compact en eenvoudig te monteren Incl. filtermateriaal Gebruiksvriendelijk qua onderhoud Eenvouding in een hoek weg te werken. Bij de levering in begrepen: Gebruiksaanwijzing Oase BioPlus  Diverse hulpstukken Wilt u graag uw aquarium gemakkelijk schoonhouden? Bent u geinteresseerd in Oase Bioplus 50 filter? Bestel dan snel uw filter via Aqualeven.nl!  Aqualeven.nl biedt aquarium filters aan van uitstekende kwaliteit. Naast filters hebben we ook andere producten die zeker zullen interesseren. Voor al uw aquarium artikelen bent u hier op het juiste adres!

€ 29.99

meer informatie of direct bestellen

Aquariumfilters Binnenfilter aquarium
Product
 

Oase bioplus 100

Oase heeft met de Bioplus een intern filter ontwikkelt voor je aquarium, welke vooraal zeer gebruiksvriendelijk is in onderhoud. De filterunits zijn vast gezet met magneten en dus eenvoudig te verwijderen en in de spoelbak te reinigen. Geen moeilijke taferelen, dat het hele filter eruit moet met emmers e.d. gewoon plug & play. Het filter is voorzien van een geluidsarme en enrgiezuinige pomp, en speciale uitstroom sproeikoppen. deze zorgen voor een gelijkmatige beweging aan de oppervlakte en voorkomt vorming biofilm, daarnaast zorgt het voor extra zuurstof. De Bioplus van Oase is uit te breiden met een regelbare verwarming waar al ruimte voor gecreëerd is. Voordelen Oase BioPlus : Compact en eenvoudig te monteren Incl. filtermateriaal Gebruiksvriendelijk qua onderhoud Eenvouding in een hoek weg te werken. Bij de levering in begrepen: Gebruiksaanwijzing Oase BioPlus  Diverse hulpstukken Wilt u graag uw aquarium gemakkelijk schoonhouden? Bent u geinteresseerd in Oase Bioplus 50 filter? Bestel dan snel uw filter via Aqualeven.nl!  Aqualeven.nl biedt aquarium filters aan van uitstekende kwaliteit. Naast filters hebben we ook andere producten die zeker zullen interesseren. Voor al uw aquarium artikelen bent u hier op het juiste adres!

€ 39.95

meer informatie of direct bestellen

Aquariumfilters Binnenfilter aquarium
Product
 

Oase bioplus thermo 50

Oase heeft met de Bioplus een intern filter ontwikkelt voor je aquarium, welke vooraal zeer gebruiksvriendelijk is in onderhoud. De filterunits zijn vast gezet met magneten en dus eenvoudig te verwijderen en in de spoelbak te reinigen. Geen moeilijke teferelen, dat het hele filter eruit moet met emmers e.d. gewoon plug & play. Het filter is voorzien van een geluidsarme en enrgiezuinige pomp, en speciale uitstroom sproeikoppen. deze zorgen voor een gelijkmatige beweging aan de oppervlakte en voorkomt vorming biofilm, daarnaast zorgt het voor extra zuurstof. De Oase Bio Plus Thermo word geleverd met een regelbare verwarming, welke in het fitler geplaatst kan worden. Voordelen Oase BioPlus Thermo 50: Compact en eenvoudig te monteren Incl. filtermateriaal Gebruiksvriendelijk qua onderhoud Eenvouding in een hoek weg te werken. Regelbare verwarming Bij de levering in begrepen: Gebruiksaanwijzing Oase BioPlus  Diverse hulpstukken Wilt u graag uw aquarium gemakkelijk schoonhouden? Bent u geinteresseerd in Oase BioPlus Thermo 50? Een filter met regelbare verwarming vindt u niet overal, pak nu uw kans en bestel uw filter via Aqualeven.nl!  Aqualeven.nl biedt aquarium filters aan van uitstekende kwaliteit. Naast filters hebben we ook andere producten die zeker zullen interesseren. Voor al uw aquarium artikelen bent u hier op het juiste adres!

€ 44.99

meer informatie of direct bestellen

Aquariumfilters Binnenfilter aquarium
Product
 

Oase bioplus 200

Oase heeft met de Bioplus een intern filter ontwikkelt voor je aquarium, welke vooraal zeer gebruiksvriendelijk is in onderhoud. De filterunits zijn vast gezet met magneten en dus eenvoudig te verwijderen en in de spoelbak te reinigen. Geen moeilijke teferelen, dat het hele filter eruit moet met emmers e.d. gewoon plug & play. Het filter is voorzien van een geluidsarme en enrgiezuinige pomp, en speciale uitstroom sproeikoppen. deze zorgen voor een gelijkmatige beweging aan de oppervlakte en voorkomt vorming biofilm, daarnaast zorgt het voor extra zuurstof. De Bioplus van Oase is uit te breiden met een regelbare verwarming waar al ruimte voor gecreëerd is. Voordelen Oase BioPlus : Compact en eenvoudig te monteren Incl. filtermateriaal Gebruiksvriendelijk qua onderhoud Eenvouding in een hoek weg te werken. Bij de levering in begrepen: Gebruiksaanwijzing Oase BioPlus  Diverse hulpstukken Wilt u graag uw aquarium gemakkelijk schoonhouden? Bent u geinteresseerd in Oase Bioplus 200 filter? Bestel dan snel uw filter via Aqualeven.nl!  Aqualeven.nl biedt aquarium filters aan van uitstekende kwaliteit. Naast filters hebben we ook andere producten die zeker zullen interesseren. Voor al uw aquarium artikelen bent u hier op het juiste adres!

€ 49.99

meer informatie of direct bestellen

Aquariumfilters Binnenfilter aquarium
Product
 

Oase bioplus thermo 100

Oase heeft met de Bioplus een intern filter ontwikkelt voor je aquarium, welke vooraal zeer gebruiksvriendelijk is in onderhoud. De filterunits zijn vast gezet met magneten en dus eenvoudig te verwijderen en in de spoelbak te reinigen. Geen moeilijke teferelen, dat het hele filter eruit moet met emmers e.d. gewoon plug & play. Het filter is voorzien van een geluidsarme en enrgiezuinige pomp, en speciale uitstroom sproeikoppen. deze zorgen voor een gelijkmatige beweging aan de oppervlakte en voorkomt vorming biofilm, daarnaast zorgt het voor extra zuurstof. De Oase Bio Plus Thermo word geleverd met een regelbare verwarming, welke in het fitler geplaatst kan worden. Voordelen Oase BioPlus Thermo 100: Compact en eenvoudig te monteren Incl. filtermateriaal Gebruiksvriendelijk qua onderhoud Eenvouding in een hoek weg te werken. Regelbare verwarming Bij de levering in begrepen: Gebruiksaanwijzing Oase BioPlus  Oase Heat Up 100watt Diverse hulpstukken Wilt u graag uw aquarium gemakkelijk schoonhouden? Bent u geinteresseerd in Oase BioPlus Thermo 100? Een filter met regelbare verwarming vindt u niet overal, pak nu uw kans en bestel uw filter via Aqualeven.nl!  Aqualeven.nl biedt aquarium filters aan van uitstekende kwaliteit. Naast filters hebben we ook andere producten die zeker zullen interesseren. Voor al uw aquarium artikelen bent u hier op het juiste adres!

€ 64.00

meer informatie of direct bestellen

Aquariumfilters Binnenfilter aquarium
Product
 

Oase bioplus thermo 200

Oase heeft met de Bioplus een intern filter ontwikkelt voor je aquarium, welke vooraal zeer gebruiksvriendelijk is in onderhoud. De filterunits zijn vast gezet met magneten en dus eenvoudig te verwijderen en in de spoelbak te reinigen. Geen moeilijke teferelen, dat het hele filter eruit moet met emmers e.d. gewoon plug & play. Het filter is voorzien van een geluidsarme en enrgiezuinige pomp, en speciale uitstroom sproeikoppen. deze zorgen voor een gelijkmatige beweging aan de oppervlakte en voorkomt vorming biofilm, daarnaast zorgt het voor extra zuurstof. De Oase Bio Plus Thermo word geleverd met een regelbare verwarming, welke in het fitler geplaatst kan worden. Voordelen Oase BioPlus Thermo 200: Compact en eenvoudig te monteren Incl. filtermateriaal Gebruiksvriendelijk qua onderhoud Eenvouding in een hoek weg te werken. Regelbare verwarming Bij de levering in begrepen: Gebruiksaanwijzing Oase BioPlus  Oase Heat Up 200watt Diverse hulpstukken Wilt u graag uw aquarium gemakkelijk schoonhouden? Bent u geinteresseerd in Oase BioPlus Thermo 200? Een filter met regelbare verwarming vindt u niet overal, pak nu uw kans en bestel uw filter via Aqualeven.nl!  Aqualeven.nl biedt aquarium filters aan van uitstekende kwaliteit. Naast filters hebben we ook andere producten die zeker zullen interesseren. Voor al uw aquarium artikelen bent u hier op het juiste adres!

€ 74.00

meer informatie of direct bestellen

Aquariumfilters Binnenfilter aquarium
Product